Agenda

01 oktober 2017 - Landbouwdag Aarschot (Gelrode)

Op 1 oktober e.k. staat er aan de beroemde 'moedermeule' in Gelrode een prachtig evenement op stapel! Mijn goede vriend en 'organisatie'maatje 'Ruben' (Everveldkermis e.d.) organiseert die dag namelijk een landbouwdag in samenwerking met de stad Aarschot...

Er zullen allerlei retrospectieve activiteiten getoond worden met boerenpaarden en ook voor de kinderen zullen er toffe dingen op het programma staan!

Als muzikale randanimatie zal 'me, myself and I'... 'Sexy Lexy' dus, vanaf de middag tot de avond het beste van zichzelf geven en 'de kar trekken' wat de ambiance betreft... (die paarden moeten ook eens rusten nietwaar?)
Djuk, djuk, ju djuk min peird!

We maken er een prachtige dag van!

26 mei 2018 - Dertiende Vorsendonkloop in Gelrode (voormalig station)

Op zaterdag 26 mei zal Sexy Lexy met zijn musicbar optreden aan het voormalige station in Gelrode. Het optreden gaat van start om 18.00u stipt en eindigt omstreeks 22.00u.
Het geheel staat in het teken van statiekermis en dertien jaar Vorsendonkloop, waarvoor we de organisatie alvast een dikke proficiat wensen!
Een allesomvattende folder (flyer) zal verdeeld worden in Aarschot en omgeving...

Er is een speelstraat voorzien van 14.00u tot 17.00u
Meer info via vorsdonkloop@gmail.com

Sexy Lexy zal zich uiteraard weer volledig smijten!!! (er zijn nog zekerheden...)

26 augustus 2018 - Ronde van Leuven ( doortocht Kortrijk Dutsel)

Sexy Lexy op de trailer... Na de 'foodtruck', nu de 'sexy Lexy truck!'

Op zondag 26 augustus e.k. zullen we vanaf 13.00u het dorpsplein van Kortrijk Dutsel onveilig maken tijdens de doortocht van de ronde van Leuven. Dit is een kolfje naar onze hand, want de ervaring leert ons dat wij voor dergelijke evenementen in de wieg gelegd zijn!

Allen daarheen dus en... we stoppen niet vooraleer dat iedereen ons zo moe is als koude pap, haha!

Voor alle sportieve info kan je het best eens 'de ronde van Leuven' googlen, denk ik zo... Maar die details zullen later wel volgen...

Ambiance verzekerd!!!!